Sztárok

Damu Roland visszaköltözött állapotos nejéhez

Damu Roland nem volt olyan állapotban, hogy alkoholbeteg, terhes feleségét ápolja, mert a könyvével kellett foglalkoznia. Ezért ment el otthonról négy napja. De már megy is vissza...

Ahogyan azt korábban megírtuk, Damu Roland felesége kisbabát vár, azonban terhessége alatt is küzd az alkoholbetegségével. Damu Rolandról néhány napja azt lehetett olvasni, hogy elköltözött párjától, ám most (mikor máskor), új könyve bemutatóján kijelentette, hogy visszamegy Edinához. “Most nem mi vagyunk a fontosak, hanem a magzat. Minden segítséget megkap tőlem, a rokonoktól, a barátoktól ahhoz, hogy egészséges kisbabának adjon életet. Szó sincs arról, hogy elhagynám! Hiszek abban, hogy meggyógyul. Ő beteg, és egy beteg embert nem szabad bántani” – mondta a Borsnak Damu, aki négy napig élt egy barátjánál, de már megy is vissza nejéhez.

“Nem azért költöztem el otthonról, mert a feleségemet magára akartam hagyni. Annyi munkám volt, annyi mindenre kellett felkészülnöm – például a könyvbemutatómra –, hogy nem fért bele az, hogy hazamegyek és hajnalig nekem pátyolgatnom kell valakit. És azt is szerettem volna elérni, hogy Edina megérezze, mennyire hiányzom neki. Az volt a célom, hogy derüljön ki, egyedül mire képes. Ez döbbentette rá, hogy muszáj összeszednie magát, ezért akart kórházba menni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top