Sztárok

Kylie Minogue az esküvő után Mrs. Sasse lesz

Húsz év korkülönbség ide vagy oda, Kylie Minogue úgy érzi, megtalálta az igazit, akivel hosszú távra terveznek.

Csak nemrég derült ki, hogy Kylie Minogue 20 évvel fiatalabb férfiba szerelmes, miután látták őket együtt Londonban. A jóképű színész, Joshua Sasse állítólag már a családjának is bemutatta az énekesnőt, akivel hosszú távra tervez.

Kylie Minogue az esküvő után Mrs. Sasse lesz

“Először nem voltam túl lelkes attól, hogy Kylie-val forgathatok, úgy értve, hogy nem igazán én vagyok a célcsoportja, nem tudtam róla gyakorlatilag semmit azon kívül, hogy híres. Amikor viszont találkoztunk, rögtön randira akartam hívni, mert elvarázsolt. Csak a kollégák tudtak róla, és rögtön cukkolni kezdtek, hogy hamarosan már az esküvőnkről olvasnak” – mondta a 27 éves brit színész, aki hozzátette, sokkal jobban érezné magát, ha az emberek nem hívnák őt Mr. Minogue-nak.

Kylie Minogue az esküvő után Mrs. Sasse lesz

Mivel sokan szívesen látnák Kylie Minogue-t menyasszonyi ruhában, érthető, ha a pár igyekezett minél tovább titkolni, hogy együtt vannak. Sajnos vagy éppen szerencsére a boldogságuk túl nyilvánvaló ahhoz, hogy leplezni tudják, most pedig már Kylie Minogue is beszél a párjáról

“Joshua egyértelműen nem Mr. Minogue, zárjuk rövidre ezt. amikor vele vagyok, egyértelműen én vagyok Mrs.Sasse, vagyis ő viseli a nadrágot. És imádom ezt a nevet” – mondta lelkesen a 47 éves énekesnő, aki élvezi, hogy nem kell titkolóznia senki előtt.

A legutóbb készült képeket a galériára kattintva megnézheted:

Kylie Minogue az esküvő után Mrs. Sasse lesz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top