Sztárok

Várkonyi Andrea Gombos Edina után ment Miamiba

Várkonyi Andrea és Gombos Edina Amerikában találkoztak, ez pedig, mint kiderült, nem volt véletlen.

A jól megérdemelt szabadságát töltő Várkonyi Andrea ugyanis Miamiban vendégeskedett néhány napot a már hónapok óta Amerikában élő Gombos Edinákénál. Mint azt Várkonyi Andrea korábban elmondta, néha ki kell szakadnia a hétköznapokból. A TV2 híradósa pedig ezt a pihenést a régi barátokkal képzelte el. Andrea ezért néhány napot Gombos Edina családjával töltött, ez pedig az utazás legkedvesebb programja volt.

Az Aktív egykori műsorvezetője, Gombos Edina és családja remekül érzi magát Miamiban, az elmúlt néhány hétben pedig férje már a munkavállalási papírokat is megkapta, így minden bizonnyal teljes a boldogság és a biztonság is. Mi sem mutatja mindezt jobban, mint a hatalmas mosolyok a fotókon. 

Na kikkel találkozik az ember ha Miamiban jár? ???????? Na persze nem véletlen futottunk össze és az itt töltött pár nap legkedvesebb része a közös programunk volt!????❤️

Szerző: Várkonyi Andrea hivatalos oldala2015. december 2.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top