Sztárok

Ma 55 éves Julianne Moore és Daryl Hannah is, de micsoda különbség!

Mindketten ma ünneplik az 55. születésnapjukat, és bár sok a hasonlóság, valahogy Julianne Moore-t és Darly Hannah-t mégsem jut eszünkbe egy napon emlegetni.

Csak az elmúlt évben mindkét színésznő azonos mennyiségű szerepet vállalt: Julianne Moore nagyjából 17 filmben bizonyíthatott, míg Daryl Hannah összesen 16 filmet vállalt el. De ha csak az elmúlt évet emlegetjük, amikor a vörös színésznő csaknem minden filmes díjat besöpört – többek között az Oscar-díjat is Julianne Moore kapta –, akkor már érthető, hogy miért ő kerül ki győztesen minden összehasonlításból.

Mindkét színésznő remek formában van
Mindkét színésznő remek formában van

Igen, valahogy az ugyanazon napon születettetek időről időre össze szokták hasonlítani, és a jelek szerint senki sem Daryl Hannah-t tartja jobbnak. Főleg azért, mert a ma 55 éves színésznő már jó ideje plasztikáztat, és szépen lassan eltorzult az arca. Talán éppen ezért a rendezők sem rá gondolnak, amikor szereplőket válogatnak, hiszen Hannah arca lassan semmilyen érzelmet nem képes kifejezni. 

55 éves Julianne Moore és Daryl Hannah is, de micsoda különbség!

Miközben Daryl Hannah a letartóztatásával kerül címlapokra, vagy a rossz ruhaválasztásaival, addig a vele egyidős kolléganőjénél más a helyzet. Julianne Moore nem a villantások miatt vagy az újabb arcplasztikájával kerül a címlapokra, hanem rendre a filmjeivel. Az elmúlt évek egyik kasszasikerében, az Éhezők viadalában Julianne Moore kulcsfigurát alakít, és minden vörös szőnyeges eseményen kivívja az elismerést a külsejével. Talán szerencsésebben is öregszik, mivel a ráncai alig észrevehetőek.

Miközben Julianne Moore esetében, ha megfeszülsz sem találod ki a korát, Daryl Hannah-t mindenki idősebbnek gondolja, mint amennyi. Galériánkba összeszedtünk a két színésznőről képeket az elmúlt egy évből.

Darly Hannah elmúlt egy évéből nehezebb volt képeket találni:

Megnézem
Összes kép (1)

Julianne Moore esetében viszont az okozta a nehézséget, hogy melyikeket válogassuk be: 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top