Sztárok

Borbás Marcsi: minden percben hiányzik a férjem

Borbás Marcsi őszintén vallott házasságról, munkáról és az otthon melegéről. Mint az kiderült, ha Marcsi nincs otthon, férje akár napokig is koplal.

Borbás Marcsi szinte éjt nappallá téve dolgozik, sürög-forog. Már második szakácskönyvét, A sűrűje 2-t is a boltok polcán tudhatja. A hot! magazin szerint pedig Borbás Marcsi, köszi szépen, boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Férjével minden a legnagyobb rendben van köztük, és bár korábban okozott némi problémát a közös munka, ennek ma már nyoma sincs. A jövő héten pedig egy különleges évfordulót ünnepelnek. December 12-én lesz ugyanis tizenkét éve, hogy megismerkedtek.  

“A férjem kifutna a világból, ha szerelmes szavakat mondaék vele kapcsolatban, ám annyit azért mégis elárulok, hogy benne – még ha későn is, de – megtaláltam a másik felemet, nélküle szinte semmi vagyok. Bármi érdekes történik velem a forgatásokon, ha napokon át nem tudok hazamenni, folyton csak azon jár az eszem, hogy bárcsak ő is itt lenne most velem, bárcsak ő is látná, amiket én. Ma is minden percben hiányzik.”

Borbás Marcsi: Minden percben hiányzik a férjem

Az első nokedlijével megküzdő Borbás Marcsi és férje a legnagyobb egyetértésben dolgoznak együtt, sőt ha Marcsi távol van, ami elég gyakran megesik, párja inkább koplal, mintsem más főztjét egye.

“A forgatások miatt rengeteget vagyok távol az otthonunktól, ezért megesik, hogy napokon át nem tud rendes meleg ételt enni – úgy is fogalmazhatnék, hogy miattam koplal a férjem! Előtte minden áldott nap főztem, most meg hosszú idő telik el, mire ismét tűzhely elé keveredem.”

Borbás Marcsi: Minden percben hiányzik a férjem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top