Sztárok

Íme Sandra Bullock titokban adoptált lánya

Másfél hónapja tagadja Sandra Bullock, hogy másodszorra is adoptált egy gyermeket. Most kiderült: minden pletyka igaz volt.

Sandra Bullock mindig is nagy családra vágyott, ezt többször el is mondta, éppen ezért nem lepett meg senkit a korábban rossz pletykának nevezett igazság, amikor hetekkel ezelőtt kiderült, a szerelmes színésznő, Sandra Bullock, egy kisfiú után egy kislányt is örökbe fogadott.

A három és fél éves kicsit, Lailát egy Louisiana állambeli árvaházból vette magához Sandra Bullock

“Amikor Lailára nézek, semmi kétségem nincs afelől, hogy neki velem, velünk kell lennie. Ez így rendeltetett” – mondta Bullock a People magazinnak.

A folyamat egyébként már három évvel ezelőtt elkezdődött. Sandra ugyanis akkor nyújtott be először kérvényt, hogy újra örökbefogadó szülő lehessen.

“Louis is segített nekünk. Elképesztően türelmes volt ő is, és már konkrétan elválaszthatatlan testvérek lettek Lailával. Meg kellett emésztenie az új környezetet, és el kellett hinnie, hogy már családban van, nem megyünk sehova és örökké szeretni fogjuk” – mesélte a színésznő, aki nemrég össze is költözött kissé balhés párjával, Bryan Randallal, hogy igazi családban nőjenek fel a gyerekek.

Íme Sandra Bullock titokban adoptált lánya

Más címlapokon is lehozták a cuki Laila érkezésének hírét:

Íme Sandra Bullock titokban adoptált lánya
Íme Sandra Bullock titokban adoptált lánya

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top