Sztárok

Paris Hilton pikáns fotója lenyomja Kim Kardashianét

Egy párhuzamos univerzumból kapunk ízelítőt, amikor Paris Hilton legújabb fotóját nézzük. Abból az univerzumból, ahol az örökösnő és Kim Kardashian harca a legfőbb téma.

Micsoda fotót vállalt be Paris Hilton a Paper magazinban! A perverz erotikát sugalló, kényszerzubbonyra hajazó félruhás kép állítólag azért készülhetett el, mert az örökösnő szeretne visszavágni, de még inkább szeretné legyőzni Kim Kardashiant. Hogy tulajdonképpen miben is, az persze jó kérdés, íme egy kis magyarázat.

Nagyjából egy évvel ezelőtt Kim Kardashianon röhögött az internet népe, miután a fent említett Paper magazin címlapján megvillantotta a meztelen fenekét, pezsgőt locsolt magára, nem is akárhogyan. Mutatjuk is, miről van szó.

Paris Hilton perverz fotója lenyomja Kim Kardashiant

Ennyit még nem beszéltek a magazinról, mint amikor ez a szám megjelent, de ez csak egy ok, amiért nem felejtjük el Kim Kardashiant. Térjünk is vissza a mostani Paris Hilton fejezethez. A két nő egykor azt mondta egymásról, hogy az ő barátságuk kikezdhetetlen, ma pedig már alig emlékszik arra valaki, hogy ismerték egymást. Sőt, amikor Paris Hilton a csivavája helyett még Kim Kardashiant vitte magával dekorációként, szinte láthatatlan volt. Most viszont az örökösnőnek igencsak megkopott a hírneve, és akkor kapja a legnagyobb figyelmet, ha régi barátnőjéről mesél.

És itt térünk vissza a mostani sztorihoz és ehhez a fotóhoz:

http://papermagazine.tumblr.com/post/134276718480/paris-hilton-models-avant-garde-fashion-in-our-new

A magazin kihasználta a két nő rivalizálást a példányszám növelés érdekében, és sikerült rábeszélniük a szőkeséget bármire. Tudjuk, hogy Paris Hilton tehenet csókol, vörös szőnyegen villant, vagy éppen régi titkokat fecseg ki, csak foglalkozzanak vele.

Ráadásul most az a cél lebegett a szeme előtt, hogy lenyomja Kim Kardashian híres címlapját ezzel a futurisztikus képsorral.

http://parishiltonfanxo.tumblr.com/post/134295262128

Azért a címlap jóval szolidabbra sikerült, mint Kardashiané.

http://derpuppe.tumblr.com/post/134302518994

Paris Hilton ennél Cannes-ban is többet mutatott, de azért ez is számít.

http://papermagazine.tumblr.com/post/134270272715/introducing-our-fandemonium-issue-cover-star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top