Sztárok

A boldogság forrása (x)

A figyelmes karácsonyi ajándék egyszerre alkalmazkodik a megajándékozott vágyaihoz és a Te lehetőségeidhez.
A boldogság forrása (x)

Ha arra van szükség, akkor kényeztet, ha ünnepélyesnek kell lenni, akkor elbűvöl az eleganciájával, de számíthatsz rá a romantikus pillanatokban is: a Spirit Ajándékutalvány boldogságot rejtő meglepetés.

Kényeztető és romantikus

A Spirit Ajándékutalvánnyal lehetőséget teremthetsz a regenerálódásra és a stressz-oldásra: az elegáns miliővel a kényelmes és tágas szobákban, melyek némelyikében izgalmas körágy vagy saját pezsgőfürdő is van. Az Oázis fürdőbirodalomban a víz számtalan arcát megmutatja, a gyógyítástól a testmozgásra való csábításon át a kényeztetésig. A szaunák világában a különböző hőmérsékletű száraz és nedves meleg jólesően ellazítja a feszült izmokat, és egy-kettőre száműzi a nyomasztó gondolatokat.

A boldogság forrása (x)

Ünnepélyes

Egy-egy családi évforduló vagy egy születésnap méltó megünneplésére is ideális helyszín a Spirit Hotel. A kettő vagy három éjszakás tartózkodást rejtő Spirit Ajándékutalványt akár közösen is megvásárolhatjátok, hogy idén a család minden tagja ezzel szerezzen örömet a másiknak. Így ráadásul kétszer fogtok örülni: először a karácsonyfa körül, a közös utazást tervezve, másodszor pedig akkor, amikor megérkeztek a Spirit Hotelbe.

A boldogság forrása (x)

Élményt rejt

A Spirit Értékutalvánnyal átadhatod a választás lehetőségét a megajándékozottnak. Érkezhet a hét bármely napján, eldöntheti, hogy rövidebb vagy hosszabb ideig marad, és még szolgáltatások igénybe vételére is használhatja a tőled kapott ajándékot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top