Sztárok

Megrázó dolgokat mesélt Caramel

Már tíz éve az ország egyik kedvenc előadója Molnár Ferenc Caramel. Ismert és sikeres énekes, aki a törökszentmiklósi cigánytelep egyik döngölt földpadlós házában nevelkedett.

“Sokszor feküdtünk le éhesen este. Emlékszem, nagyon szégyelltem az isko­lá­ban, hogy szegények voltunk. Egyszer egy kará­cso­nyi szünetről mentünk vissza, amikor az osztályfőnöki órán a tanár megkérdezte, hogy ki mit kapott karácsonyra. Volt, aki azt mesélte, új cipőt meg walk­mant, volt, aki azt, hogy elutaztak külföldre. Én meg kitaláltam egy hazugságot, mert annyira szégyelltem, hogy én semmit” – mesélte a tízéves jubileumi koncertjére készülő Caramel, az Arckép című műsorban.

Caramelnek és családjának mégsem a szegénység volt a legnagyobb megpróbáltatás, amellyel szembe kellett nézniük. Édesapja börtönbe került, testvére pedig fiatalon elhunyt. “Az öcsém hétéves volt, amikor meghalt au­tó­­bal­esetben. Nagyon nehéz időszak volt, de aztán amikor a 18-19. évemet betöltöttem, nagyon megreccsentem emiatt. Elkezdtek dolgozni bennem az apai érzelmek, és akkor fogtam fel igazán, hogy mi történt. Ezek után volt három olyan évem, amikor dep­ressziószerű tünetektől szenvedtem…”

Olvass még Caramelről:

Megrázó dolgokat mesélt Caramel

Forrás: Blikk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top