Sztárok

Mádai Vivien depressziósan lett újra szerelmes

"Soha olyan szerelmes nem voltam a férjembe, mint a depresszió alatt" – mondta Mádai Vivien, aki kendőzetlen őszinteséggel beszél szülésről, depresszióról, gyereknevelésről, szerelemről a Diéta & Fitnesz legfrissebb, decemberi számában.

“Már nem akarok megfelelni senkinek, csak a családomnak” – meséli Mádai Vivien, kinek kisfia, Zénó születése óta csak ő és a család áll a fókuszban. “Például a hétvége szent, olyankor soha nem dolgozom. Ha mégis muszáj valamit elvállalnom, a család is jön velem.”

Mádai Vivient megviselte a szülés és az utána lévő időszak. “Rossz élmény volt a szülés, 19 órán át vajúdtam, végül császármetszéssel jött világra Zénó. A szülés után egy hónapokon át tartó depresszió következett.” Ez az időszak azonban a férjével való kapcsolatán csak erősített. “Soha olyan szerelmes nem voltam a férjembe, mint a depresszió alatt. A nehéz időszak még jobban összekovácsolt minket” – meséli Mádai Vivien a magazin decemberi számában.

A fotón pedig látszik, hogy Mádai Vivien köszöni szépen, de ismét extra dögös, és megint éppen olyan egészséges lelkileg, mint testileg.

Sziasztok! Holnap megjelenik a Diéta&Fitnesz magazin, aminek én vagyok a címlapján☺️ Nagyon szerettem ezt a fotózást,…

Szerző: Mádai Vivien2015. november 25.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top