Sztárok

Konyhafőnök Junior: Vajda Pierre haján röhögnek

Akinek vannak emlékei a menzáról, nem szokta visszasírni a menüt. Bernáth József séf viszont ezt kéri, de a zsűrit nehéz komolyan venni ma.

Tovább folytatódik a versenyzők küzdelme ma az RTLII-n. A Konyhafőnök Juniorban ezúttal már a döntőbe jutás a tét, így ma a versenyzők csapatokban bizonyíthatnak. Méghozzá a klasszikus menzaételek terén, amelyhez egy alkalmi tanári kar is dukál.

Konyhafőnök Junior: megőszült Bernáth József

“Az igazgató úr kérésére összeállítottunk egy bizottságot a tanári karral. A tanári karnak azzal a részével, amelyik legalább egy kicsit konyít a gasztronómiához. Ezért került ide Józsi bácsi, a matektanár. Péter bá’ a kémiatanár. És jómagam, Zé bácsi, aki földrajztanárként nagyon sokat utaztam a világban. Na én aztán tudom, milyen egy jó étel. A ti dolgotok az lesz, hogy főzzetek nekünk egy igazi, finom, klasszikus menzás menüt” – ismertette Fördős Zé, aki tegnap még mexikói akcentussal bohóckodott. A gyerekek – a jelmezes felvonulás miatt – nem bírták nevetés nélkül megállni a jelenetet. 

Konyhafőnök Junior: megőszült Bernáth József

“Hát Pierre-nek nagyon jó volt a haja, nem tudom, egy éjszaka alatt hogy tudta megnöveszteni” – kuncogott Csabi. Hogy milyen menüt készítettek a versenyzők, és kié lett a legjobb, kiderül a mai adásból.

Konyhafőnök Junior: megőszült Bernáth József
Konyhafőnök Junior: megőszült Bernáth József

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top