Sztárok

Miss World: Kiss Daniella máris sztár Kínában

Kiss Daniella már napokkal ezelőtt megérkezett Kínába, ráadásul azonnal a bírák elé kellett állnia, ahol remekül szerepelt.

Kiss Daniella, az idei Magyarország Szépe már Kínában van, hogy a Miss World 2015 világversenyen is összemérje szépségét a többiekkel. Kiss Daniella már napokkal ezelőtt megérkezett a távoli országba, ahol azonnal a bírák elé kellett állnia, és mivel odakinn korlátozzák az internetes lehetőségeket Sarka Kata biztosította a rajongókat, hogy Daniella jól van, és az egyik alversenyen is fantasztikusan teljesített.

“Nemzeti ruhában kellett az előre betanult nemzeti táncot előadni. Daniella egyedül készült fel erre a megmérettetésre, és itt is sikerült a legjobban teljesítenie, ahogy a szavazáson vezet még mindig! A jelenlegi állás szerint a mi lányunk a legszebb a világon!” – írta közösségi oldalán Sarka Kata.

Kiss Daniella elképesztően jól teljesitett a mai alversenyen, ahol a nemzeti ruhábán kellett az előre betanult nemzeti t…

Szerző: Sarka Kata2015. november 22.

Ráadásul mi sem bizonyítja jobban, hogy imádják odakint is Kiss Daniellát, mint az, hogy máris vele szeretnének fotózkodni az ott élő gyerekek, ráadásul még mindig vezeti az online szavazás listáját.

Sziasztok!????Sikeresen megérkeztem már tegnap Kínába, csak sajnos eddig nem tudtam posztolni nektek. Ma volt a nyitóü…

Szerző: Kiss Daniella2015. november 23.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top