Sztárok

Csodabogyót talált Bódi Sylvi, eszed, és ez történik

Élvezi a kalandozásokat Bódi Sylvi, és az utazások során mindenfélét kipróbál. A legutóbb éppen egy csodabogyót.

A természet meglepetései közül az egyik az úgynevezett csodabogyó, ami képes megtréfálni a fogyasztót. Éppen ez történt Bódi Sylvivel is, aki be is számolt az élményéről. 

“Ez a cuki kis piros bogyós gyümölcs a kezemben a Miracle Berry. Hallottatok már róla? A helyi biopiacon ismerkedtem meg vele” – kezdte Bódi Sylvi, aki veszélyes kalandokba szokott keveredni. Ezúttal azonban semmi ok az aggodalomra. 

“Megeszel egy ilyen kis piros bogyót (a magját kiköpöd), és rögtön utána eszel valami savanyút vagy keserűt, az nagyon édesnek fog tűnni!! Ez a hatás kb. 30 percig tart. Nem vicc! Kipróbáltam. Citromot és lime-ot ettem utána, és olyan édes ízűek voltak, mint a gumicukor!”

Ez a cuki kis piros bogyós gyümölcs a kezemben a Miracle Berry. 🙂 Hallottatok már róla?A helyi biopiacon ismerkedtem…

Szerző: Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)2015. november 22.

“Az utazásaim során talán azt szeretem a legjobban, hogy mindig felfedezek és megismerek valami új dolgot a világból” – zárta sorait.

Bódi Sylvi pózolt már sellőként, mutatott már mesés tengerpartot, de látványos biciklizései is feledhetetlenek. Hiába, tényleg bevállalós, és ez irigylésre méltó.

Friendship ▪️Freedom ▪️Free spirit Janni Hönscheid Mark and Daves

Szerző: Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)2015. november 22.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top