Sztárok

Ne szokj hozzá a szakállas Tillához

Ha pocakja lenne, simán elhinnénk, hogy csak egy kicsit korábban érkezett idén a Mikulás. A szakállas Tilla képe mély nyomot hagyott a nézőkben.

Mindenki mást látott bele a szakállas Tillába: Kossuth Lajostól a Mikuláson át egészen Tom Hanksig volt ott minden. Azt leszögezhetjük, hogy véleménye volt a nézőknek és a zsűrinek is a Sztárban sztár műsorvezetőjéről.

Szerintetek kire hasonlít Tilla? Írjátok meg nekünk! @tillattila #tilla #sztarbansztar #tv2 #show

Szerző: Sztárban sztár2015. november 22.

“Ez az én nagy vágyam. Egész egyszerűen sosem volt igazán nagy szakállam, mert a műsorok miatt nem tudtam megnöveszteni. Ha már ilyen hosszú egy szakáll, akkor nem néz ki rosszul, de ez fél év, és nekem nem is lenne ennyire sűrű” – mesélte az Aktívnak.

Néhány éve, 2008 környékén Tilla próbált szakállt növeszteni, de nem sok sikerrel.

@sztarbansztartv2 MOST!!!

Szerző: Till Attila hivatalos oldala2015. november 22.

“Presserrel mentünk egy főzőműsorba, együtt forgattunk, és megkérdeztem tőle, hogy Gábor, szerinted ez milyen? Erre azt mondta, hogy borzalmas.”

Tömören tehát ezért nincs szakálla Tillának, amire annyira vágyik. “Szőkés-vöröses, elöl ősz, ritka, és amikor elkezdem növeszteni, akkor pogácsa lesz a fejem, szétesik az egész arcom, husifejem lesz” – mondta a műsorvezető, akiben fel sem ötlött a szőrbeültetés. Korábban ugyan Tilla vállalkozott arcfeltöltésre, de újabb szépészeti beavatkozást nem tervez.

Afterparty a SzuperTV2-n Most!!!!!!#sztarbansztar #tv2live

Szerző: Till Attila hivatalos oldala2015. november 22.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top