Sztárok

Angelina Jolie: ilyen szerető Brad Pitt

Közös filmjük forgatása kapcsán sok apró magánéleti részlet derült ki a házaspárról. Most már azt is tudjuk, hogy milyen volt a szexjelenet.

Ahogyan Angelina Jolie fogalmazott, a szexjelenetek mindig kicsit furcsák, de ezúttal hatványozottan igaz volt.

“Kínosak ezek a felvételek, de ha olyannal kell szerelmes jelenetet forgatnod, akivel amúgy tényleg szexelsz? Na, akkor kell egy túlélőmódszer, ami nálunk a beszélgetés volt. Mindent kimondtunk, hogy oldjuk a helyzet abszurditását, és hogy biztosak legyünk abban, hogy egyikünk sem érzi magát majd rosszul emiatt” – mondta a színésznő az Entertainment Weeklynek.

http://mrandmrspitt.tumblr.com/post/132534160354/angelina-jolie-brad-pitt-photographed-by-peter

Korábban már elmondta Angelina Jolie, hogy a mellműtéte után félt vetkőzni, de a helyzetet rontotta, hogy kényelmetlenül érezte magát, amikor Brad Pittet kellett rendeznie közben.

“A legkellemetlenebb, amikor meztelenül fekszel a kádban, egy iPad-del a kezedben, hogy lásd mi zajlik a másik szobában, és tudjad mondani a férjednek, hogy mit csináljon. Hogy jöjjön be, és szexeljen veled. Mindezt több ember szeme láttára.”

A sosem látott intim képek Angelina Jolie-ról biztosan a mozi egyik fő vonzerejét jelentik majd, de egyben az is kiderül, hogy Brad Pitt éppen annyira védelmező, gyengéd és figyelmes, mint amennyire minden női rajongója remélte.

“A kádjelenet után nem mehettem a monitorhoz megnézni a felvételt, mert meztelen voltam. Nekem ez csak munka, hozzátartozik a művészi élethez, de Bradnek a feleségéről szólt ez az egész. Ő volt a törölközőfelelős, mindig ugrott, hogy rám tekerje.”

Angelina Jolie és Brad Pitt már 10 éve vannak együtt, és az első közös filmforgatáson, a Mr. és Mrs. Smith készítése során szerettek egymásba.

Angelina Jolie: ilyen szerető Brad Pitt

Most viszont egészen más volt a közös szexjelenet, ahogyan a színésznő fogalmazott. Ismerik egymás mozdulatait, vannak tipikus gesztusaik, és ezeket viszontlátni egymás arcán a forgatás alatt, az olyan, mintha lebuknának.

Angelina Jolie: ilyen szerető Brad Pitt

A Vanity Fair címlapjára kitett képek ahhoz az interjúhoz készültek, amiben erről is beszélt Angelina Jolie. A képek intim hangulata megmutatja, mire is gondolt egészen pontosan.

http://aloraphernelia.tumblr.com/post/132719096180/angelina-jolie-and-brad-pitt-for-vanity-fair-magazine

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top