Sztárok

22 retusálatlan kép a ma 49 éves Sophie Marceau-ról

Az egyik legszebb színésznőnek tartják, amióta először feltűnt a Házibuli című filmben. Sophie Marceau ma 49 éves, és elképesztően jó formában van.

Mindez pedig nem csalás és nem ámítás, pedig a photoshop világában hozzászoktunk ahhoz, hogy ne higgyünk a szemünknek. Sophie Marceau esetében azonban más a helyzet. Ahogyan egy korábbi interjúban elmondta, egyetlen egyszer hagyott ott egy fotózást, amikor manipulálni akarták a képeit.

“Minket, közszereplőket, előszeretettel úgy mutatnak be a fotókon, mintha húsz kilóval soványabbak és húsz évvel fiatalabbak lennénk. Egyszer pont emiatt hagytam ott egy fotózást. Az embernek valahol megálljt kell parancsolnia a hamisításoknak. Nagyon nem szeretném, ha más látszana a fotókon, más a filmen és más a valódi életben – mesélt nyíltan a titkairól Sophie Marceau. – Nem arról van szó, hogy én teljesen elengedném magam, de nagyon szeretném elfogadni a dolgokat, amik az idő múlásával jönnek. Azt figyeltem meg, hogy amikor kevesebb energiát fektetek abba, hogy tökéletes legyek, akkor a férfiak is kedvesebben néznek rám. Riasztó, ha valaki mindent kontrollálni akar maga körül.”

Hogy mennyire jól néz ki a francia sztár, az minden évben kiderül, hiszen viccesen azt szokták mondani, nincs Cannes Sophie Marceau villantása nélkül.

10 retusálatlan kép a ma 49 évesSophie Marceau-ról

Pedig ellentétben sok más sztárral, ő nem plasztikáztatott, viszont rendszeresen sportol, masszíroztatja magát, kozmetikushoz szokott menni, és odafigyel az étkezésére.

“Véget kellene már vetnünk ennek a fiatalságőrületnek! Ha valaki igazán szereti a férjét vagy a feleségét, akkor mindegy, hogy idős vagy fiatal, szereti így is, úgy is. Szívesen képzelem el az idős önmagamat egy pár tagjaként, akik kézen fogva sétálnak, és időnként megölelik egymást.”

A retusálatlan valósághoz Sophie Marceau ragaszkodik.

Korábban persze ez egyáltalán nem is volt divat. A 35 éve bemutatott Házibuli szereplőit megnézhetjük, mennyit változtak, és az is biztos, hogy ezeken a képeken bizony se Sophie Marceau, se más nincs retusálva. Ahogyan a korai képek egyike sem.

http://mabellonghetti.tumblr.com/post/109364689262/sophie-marceau-c1989

Azt viszont Sophie Marceau sem bánja, ha a fotós játszik a fényekkel:

http://nec-dextrorsum-nec-sinistrorsum.tumblr.com/post/119522894743/sophie-marceau-via-pinterest

Az egyik legszebb színésznőnek tartják, és Sophie Marceau élvezi is a figyelmet. Sosem volt szégyenlős, ha meg kellett mutatnia magát. 

10 retusálatlan kép a ma 49 évesSophie Marceau-ról

De ennél merészebb képek is készültek róla, bár hogy ez mennyire retusálatlan, azt csak a profik tudják megmondani.

http://womanorgod.tumblr.com/post/117894444833/sophie-marceau

Vannak persze merészebbek is, amikor Sophie Marceau melle jól látszik, de ehhez nem kell műterembe menni. Elég megnézni egy-egy bevonulást.

http://celebrityskirt.tumblr.com/post/119365448764/sophie-marceau

Van, aki például így emlékezett meg Sophie Marceau 49. születésnapjáról. Ilyen, amikor valaki nem harcol az idővel.

http://giovanegrigorij.tumblr.com/post/102887691251/vive-la-france-and-happy-birthday-to-sophie

És milyen jól teszi! Sok más kortársával ellentétben őt legalább fel lehet ismerni minden képen.

http://focusonfaces.tumblr.com/post/112553724436/sophie-marceau

 Mert amikor ilyen képet látunk Sophie Marceau-ról, megértjük, miért nem szereti, ha átváltoztatják.

http://deshistoiresdemode.tumblr.com/post/104251154169/sophie-marceau-by-ellen-von-unwerth

 További retusálatlan képekért kattints a galériára:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top