Sztárok

Majka kisfia így szurkolt a magyar-norvég meccsen

Mindenki a magyar-norvég meccsről beszél, ami teljesen érthető. Egyre másra kerülnek elő a szurkolók fotói, videói, de olyan aranyosat, mint amit Majka mutatott, keveset láttunk.

Köztudottan rajong a fociért Majka, és ez a sportszeretet a jelek szerint ragadós. Ahogyan a tegnapi magyar-norvég meccsre készül a Sztárban sztár zsűritagja a kisfiával, az valami irtó helyes. Különösen, amikor arra buzdítja Mariánt, hogy üzenjen a magyar csapatnak.

“Kijutnak a fiúk az EB-re! Hajrááá!” – mondta Majka kisfia a kamerába olyan lelkesen, hogy azoknak is kedve támad szurkolni, akiket nem izgatott a magyar-norvég meccs vagy általában a foci.

Este nagyon nagyon szurkolás !!!

Szerző: Majka, 2015. november 15.

Később Majka a Sztárban sztár kulisszái mögül jelentkezett, és ott is elmondta, mennyire sajnálja, hogy nem láthatja a magyar-norvég meccset, és szorgalmazta: tegyenek be egy tévét, amin látható lesz a közvetítés. 

Szerző: Majka, 2015. november 15.

Amúgy nemrég ünnepelték Majkáék a kisfiuk negyedik születésnapját, amiről helyes kis családi képeket osztott meg Dundika az instagram oldalán. Jól látszik, hogy Marián oda van a fociért, még a tortája is egy futball-labdát formázott:

???????????? #4éveslett ❤️

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által közzétett fénykép,

Hamarosan bővül Majkáék családja, és már most biztosra vesszük, hogy a magyar focicsapat egy újabb szurkolóval lesz gazdagabb.

Mi.. 4-en ????‍????‍????‍????❤️

Szerző: Dundika2015. október 21.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top