Sztárok

Ez az igazság Bodrogi Gyula eltitkolt lányáról

Mindig is úgy tudtuk, hogy Bodrogi Gyulának egy fia van, de mostanában mindenki egy eltitkolt lányról beszél. Nem meglepő, hogy miért.

“Végül a lányom családja lett a családom” – mondja egy reklámfilmben Bodrogi Gyula, ami igencsak meglepő, hiszen a színész egy felnőtt férfi édesapja.

“Fel is kapta a vizet az Ádám – mondta az esetről a Borsnak Voith Ági. – Azt nem értem, ha Gyulát felkérik egy ilyen reklámra, miért nem gondolnak arra, hogy ő eléggé ismert ahhoz, hogy ismerjék a fiát is az emberek? Nem is csodálkozom, hogy bosszankodott, amikor meghallotta, hogy az apjának lánya van. Gyulának ez nem jutott eszébe, nem gondolt rá, neki ez is egy szerep. Egyébként sem vitatkozik soha.”

Bodrogi Gyula fia ma már nevet a történteket, pedig amikor kijött a reklám, minden barátja azzal húzta, hogy az apukája lecserélte a családját. “Ameddig a papával nem beszéltem, kicsit idegesített, de ennyi. Ő elmondta, hogy ez egy reklám, amit szerepként vállal el, nem úgy, hogy új családja van. Jobb ötlet lett volna velünk forgatni, és nem a pénz miatt. Ingyen is vállaltuk volna a papáért. Neki nem akarok rosszat, még a szívére venné… Sosem akartam színész lenni. A fiam, Bence sem, de a lányomban abszolút látom a lehetőséget” – folytatta Bodrogi Gyula fia, aki étterem- és szállodatulajdonos.

Ez az igazság Bodrogi Gyula eltitkolt lányáról

Bodrogi Gyula szerint felesleges erről beszél, hiszen az egész csak egy reklámszerep, semmi több.

Mondjuk, egyszer már valóban volt egy lánya Bodrogi Gyulának. Lindának hívták. Az is egy szerep volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top