Sztárok

Tóth Vera nyers őszintesége a családját is meglepte

Tóth Vera könyve a családjának is tartogatott meglepetéseket.

Tóth Vera 2003-ban nyerte meg a Megasztárt, s bár a karrierje gyorsan ívelt felfelé, több nehéz időszakon is túl kellett jutnia. Mára azonban már megtalálta az egyensúlyt és az utat saját magához. Erről és a vele történtekről írt kendőzetlen őszinteséggel a Gyémánt című könyvében, amelynek néhány részlete még a szüleit is meglepte. “Beértek a lányaim – mondta büszkén Tóth Vera és Tóth Gabi édesapja, István –, bevallom ez a könyv még nekem is könnyeket csalt a szemembe, hiszen Vera minden közös élményre emlékezett, ráadásul olyan csínytevések is kiderültek róluk, amiket eddig nem is sejtettem.”

Tóth Vera nyers őszintesége a családját is meglepte

Tóth Vera a szülei házasságának válságáról, testvérével való viszályáról és a szerelmi életéről is őszintén írt, pedig az életében voltak nagyon nehéz időszakok. “Nagyon büszke vagyok Verára. Emlékszem, voltak részek, amiket olvasva megkérdeztem: biztos ennyire őszinte akarsz lenni? Ő pedig bólintott, hogy vagy mindent leír, vagy semmit” – mesélte az énekesnő párja, Ádám a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top