Sztárok

Kifosztották Sarka Kata családját

Sarka Kata nagyszüleit és az édesanyját is meglopták, ráadásul a nagyszülők otthon is voltak a betöréskor – írja a Bors.

Vasárnapra virradóra ismeretlen tettesek betörtek Sarka Kata nagyszüleinek családi házába, és kifosztották őket. Kata édesanyja a helyszínre sietett, igyekezett segíteni a szüleinek, legfőképpen pedig próbálta megnyugtatni őket. Eközben azonban ő is bűncselekmény áldozata lett – írja a lap.

“Értesítettük a rendőrséget, felvették a jegyzőkönyvet, ezt követően helyszínelők érkeztek, nyomokat rögzítettek, tették a dolgukat. És akkor egyszer csak feltűnt, hogy nincs meg a táskám. Azonnal jeleztük az illetéseknek, hogy itt valami nem stimmel. Amíg helyszíneltek, valóban felügyelet nélkül maradt pár percre a táskám, de érthetetlen, hogyan tudtak a tettesek észrevétlenül besurranni a házba, és elvinni azt. Minden személyes holmim abban volt. Az irataim, a pénztárcám, a telefonom, egyszóval egy élet” – mondta el a Borsnak Sarka Kata anyukája, Katalin.

“Összetartó család vagyunk, próbáljuk óvni, segíteni egymást. Természetesen nagyon féltem a nagyszüleimet, hiszen idősek, védtelenek, és a betörés alatt is otthon tartózkodtak. Belegondolni is rossz, hogy bármi történhetett volna velük – nyilatkozta a Borsnak Kata. – Rendkívül aljas dolognak tartom, ha valaki más embe­reket károsít meg, ha pedig időseket bántanak, rabolnak ki, azt még inkább elítélem. Bízom benne, hogy hamarosan rendőrkézre kerülnek az elkövetők” – mondta Sarka Kata.

Kifosztották Sarka Kata családját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top