Sztárok

Jamie Oliver megégette a péniszét

Egy berlini közönségtalálkozón mesélte el az égő esetet, amikor férfiassága bánta a vacsorát.

Jamie Oliver, aki Budapesten is éttermet nyit, megváltoztatta az ételekhez való hozzáállást, legfőképpen az angoloknál, de remek munkát végzett Európában is. A pucér szakácsként is ismert Jamie Oliver még korábban mesélt arról, hogy bár jól hangzik az ötlet, hogy az ember fia főzzön meztelenül, kivitelezni már nem annyira egyszerű.

“Egyszer a feleségemnek főztem vacsorát, mert azt hittem, Valentin-napon ez nagyon romantikus. Amikor ki akartam venni az ételt a sütőből, véletlen megégettem a péniszemet. Ez volt a valaha érzett legszörnyűbb fájdalom” – mesélte Jamie Oliver, aki a zöldségeket is egymásba bolondítja, de neki aznap nem jött össze a csábítás.

Jamie Oliver megégette a péniszét

Lehet, hogy a felesége inkább jobban szerette volna, ha alsógatyában főz, és az est folytatódhatott volna a tervek szerint, de egyet biztosra megjegyzett Jamie Oliver: “Fontos, hogy mindig használjatok kötényt!” – mondta.

Jamie Oliver megégette a péniszét

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top