Sztárok

Kiderült, miért szakított Fördős Zé

Igazi családként élt együtt Fördős Zé, Havasi Dóra és a gasztroblogger két gyereke az elmúlt években. Mindenki találgatja az okokat, miért ment szét a pár.

Múlt héten derült ki, hogy Fördős Zé szakított a szerelmével. Mindez azért is keltett feltűnést, mert a Konyhafőnök zsűritagjának a műsorban minden az arcára van írva, de senki nem vette rajta észre, hogy valami gondja lenne.

via Facebook/Fördős Zé
via Facebook/Fördős Zé

Havasi Dórával közös vállalkozásuk van, főzős tévéműsort csinálnak együtt, és minden rendezvényre együtt érkeztek, ezért senki sem gondolta, hogy csak a munka tartja őket össze.

“Dórával már régóta amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban voltunk, a szakítás egy hosszabb folyamat eredménye – mesélte Fördős Zé a Story magazinnak. – Rengeteg vívódáson és álmatlan éjszakén vagyunk túl, egyikünknek sem volt könnyű kimondania, hogy próbáljuk meg külön.”

A Konyhafőnök mindig lelkes zsűritagja azt is szerette volna tisztázni, hogy bár regisztrált egy társkeresőre, de nem egy harmadik miatt ért véget a kapcsolatuk. “Egyszerűen nem sikerült megbirkóznunk azzal, hogy a megismerkedésünk óta folyamatosan reflektorfényben vagyunk a közös munka miatt.”

Kiderült, miért szakított Fördős Zé

Ráadásul a pár rengeteget dolgozott, Fördős Zé visszatért a Konyhafőnökbe, szakácskönyvet írt, és a párjával közös műsort is forgatott.

Kiderült, miért szakított Fördős Zé

Így arra sem volt idejük, hogy kettesben elutazzanak egy hétvégére. 

“Dóra egy fantasztikus, izgalmas lány, aki iránt még mindig érzek valamit. Sajnos nem volt meg köztünk az összhang.”

Kiderült, miért szakított Fördős Zé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top