Sztárok

Őmiatta válik Király Viktor mentora

Király Viktor mentora, Gwen Stefani végre újra boldog, Blake Shelton, a Voice másik mentora oldalán. Viharos nyári válásáról azonban most beszélt először.

Múlt héten végre nyilvánosan is felvállalta egymást Gwen Stefani és Blake Shelton, aki mellett végre nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik az énekesnő. Tavaly február óta lehetett ugyanis azt hallani, hogy Gwen Stefani és ma már exférje, Gavin Rossdale kapcsolata 13 év házasság után válságba jutott, majd nyáron, viharos gyorsasággal alá is írták a papírokat.

Most pedig végre kiderült, hogy miért volt olyan sürgős Gwen Stefaninak a válás, és Gavin miért írta alá zokszó nélkül. A US Magazin szerint Gwent megcsalta a férje, ráadásul a gyerekek dadájával. Ami pedig még pikánsabbá teszi a történetet, az az, hogy az énekesnő a magazin szerint rájuk nyitott.

Király Viktor mentora pedig nem tűrt tovább, azonnal beadta a válókeresetet, és elköltözött. “Azt hiszem, nyolc hét alatt írtam 19 dalt. Rettenetesen fájt, de így legalább tovább kellett lépnem. Mindig is akartam dalokat írni, ennek köszönhetően pedig csak dőltek belőlem a szavak.”

❤️ them ✌????@nbcthevoice gx

Gwen Stefani (@gwenstefani) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top