Sztárok

Mobiltelefonja árából szöktette meg szerelmét Rubay Lacika

Rubay Lacika édesanyja újabb részleteket mesélt el arról, hogyan szökött meg a két kamasz.

Az Ének iskolájából ismert Rubay Lacikának és szerelmének péntek este veszett nyoma, és csak vasárnap hajnalban kerültek elő, mindez na­gyon megviselte az fiú édesanyját. A Bors kiderítette a részleteket a kamasz megtalálásának kalandos körülményeiről.

Mobiltelefonja árából szöktette meg szerelmét Rubay Lacika

“Egyetlen napig nem tudtuk, hogy hova tűnt. Szombat este jött a hír, hogy a kislány rokonainál vannak Szabolcsban. A lány édesapja felvette velem a kapcsolatot, együtt indultunk el értük Budapestről. Amikor rájuk találtam, éppen aludtak. Láttam Lacika arcán, hogy egyszerre megnyugszik és fél, ahogy meglát” – mondta el az anya, aki azt is elmesélte, hogy 15 éves kamasz fia és vele egyidős szerelme Lacika eladott telefonjának árából utazgatott. Vonattal, busszal jutottak el a kislány rokonaihoz, ott ettek, ittak, a néhány napos szökésnek pedig az lett a következménye, hogy Rubay Lacikát és szerelmét továbbra is tiltják egymástól, annyi engedményt kaptak, hogy a fiú iskola után hazakísérheti a barátnőjét, de máshova nem mehetnek együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top