Sztárok

Konyhafőnök junior: Ádám jobb, mint Coelho

A gyerekszáj mindig a legszórakoztatóbb és legelgondolkodtatóbb, hiszen őszinte. egy felnőtt már biztosan nem ugyanúgy reagálna a problémákra, mint ahogyan a tizenegy éves Ádám.

Hat lelkes nyolc és tizenhárom év közötti gyerek vág ma neki A Konyhafőnök Juniornak, hogy övék lehessen a legkisebbeket megillető konyhafőnöki cím és a nyeremény.

Bár az akadályokat felnőtteket megszégyenítő módon veszik, néha azért nekik is meggyűlik majd a bajuk a konyhában. Ádám például a második feladatnál akad el, amikor a cupcake-hez karamellt próbál készíteni. Bár a szósz jól sikerül egy kis műanyag edénybe önti a tűzforró karamellt, így az edény azonnal megolvad. A helyzetet végül Fördős Zé segít megmenteni.

Tökéletes volt ez a karamell, annyi csak, hogy egy kis műanyag tálkába öntötted, aminek megolvadt az alja. Vigyázz, ne is érj hozzá, hagyjuk ezt most megszáradni” – mondta a gyerekek találékonyságát méltató Fürdős Zé, aki újabb karamellszósz elkészítésére buzdította Ádámot. 

Konyhafőnök junior: Ádám jobb, mint Coelho

A fiatal versenyző azonban nemcsak belekezdett az új öntet elkészítésébe, hanem örök tanulságot vont le az esetből. “Kicsit megijedtem, amikor a műanyag tál megolvadt, de ez egy nagyon jó lecke volt, mert egy életre megtanultam, hogy a műanyagot azt egyszerűen ki kell tiltani a konyhából” – állapította meg Ádám, akinek cupcake-jeit ma 20:00-tól csodálhatják meg a nézők az RTLII-n.

Konyhafőnök junior: Ádám jobb, mint Coelho

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top