Sztárok

Gubás Gabi: hiába a szerelem, ha tovább kell lépni

Gubás Gabi az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban kapott főszerepet ötödmagával. Mint mondja, karaktere olyan, mintha rá szabták volna, ő átment már hasonló nehézségeken.

Gubás Gabin egyszerre többféle érzelem futott át, amikor elolvasta az RTL Klub legújabb sorozatának a forgatókönyvét. A Válótársak című műsorban olyan karakterekkel ismerkedhet meg a néző, aki akár ő maga is lehetne, éppen ezért örült Gubás Gabi is a felkérésnek.

“Amikor elolvastam a forgatókönyvet, egyszerre sírtam és nevettem, mert Zsófit, akit megszemélyesítek, olyan helyzetben ismerhetjük meg, amikor már végre a sarkára áll, és olyan döntést hoz, ami az egyik legnehezebb. Becsuktam egy ajtót, hogy kinyílhasson egy új.”

Gubás Gabi: becsuktam egy ajtót, hogy kinyíljon egy új

Mint mondja, karaktere bár azt teszi, ami helyes, mégis az egyik legnehezebb döntést hozza meg az életében.

“Két gyerekkel azt mondja a férjének, hogy itt van vége. Nem bírja a folyamatos megaláztatást, a megcsalást és legfőképpen azt, hogy két gyerek helyett inkább három van mellette. Noha Bálint, Zsófi férje a nő legnagyobb szerelme az életben, akkor is kimondja az utolsó NEM-et.”

Gubás Gabi a való életben is a harmóniára törekszik, és ahogy más is, próbálja megtalálni azt az utat minden emberi kapcsolatában, ahol a legjobb irányban haladhat. Mint mondja, neki is volt már hasonló problémája, mint az általa megformált Zsófinak.

A Válótársak dupla epizóddal indít november 19-én az RTL Klubon.
A Válótársak dupla epizóddal indít november 19-én az RTL Klubon

“Azt gondolom, manapság sajnos a legtöbbünk életében eljön a szakítás, az elengedés ideje legalább egyszer. Tudni kell nemet mondani, és fel kell ismerni azt a helyzetet, amit bár nagyon nehéz, de ott kell hagyni. Az én életemben, és szerintem legtöbbünkében három típusú ember él: az egyik, aki csak elvesz, a másik, aki nem vesz el, de nem is ad hozzá semmit, és a harmadik, aki a csillagokba repít. Azt hiszem, mindenki ezt keresi, én pedig, bár mindháromban volt és van is részem, szerencsésnek mondhatom magam, mert megtaláltam a páromban az igazi társat.”

Mivel kicsattanó formában van és Gubás Gabi a szülés után is fantasztikusan nézett ki, sokan kíváncsiak arra, hogy mi a titka, nekünk elárulta.

“Mindig igyekszem a legjobb formámat nyújtani mindenhol. Egyrészről szerencsés genetikám van, másrészről pedig rengeteget teszek az egészségemért. A belső harmónia után pedig a külsőn is meglátszik minden. A Royal Clincs szolgáltatásaival mindig a legjobbat tudom kihozni magamból. Azt szoktam mondani a gyerekeimnek, hogy anya megint fogkrémtubus lett, mert egy nyomásterápiára is járok, ami a méreganyagot kihajtja a szervezetemből. A vér meg tud tisztulni, de a nyirokmirigyek nehezebben, ez a terápia ezen segít, így valóban kevesebb ráncom van, és sokkal fittebb is vagyok.”

Gubás Gabi: becsuktam egy ajtót, hogy kinyíljon egy új
Gubás Gabi: becsuktam egy ajtót, hogy kinyíljon egy új

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top