Sztárok

Gregor Bernadett belátta, semmihez sem ért

Nem voltak tabuk Gregor Bernadett és Friderikusz Sándor beszélgetésében. A színésznő mesélt a nehézségeiről, és örült annak is, ha a műsorvezető kritizálta.

Nem kerülgette a forró kását Friderikusz Sándor, amikor Gregor Bernadettel beszélgetett. Próbálta az elejétől kezdve rávenni, hogy omoljanak le körülötte a falak, és ez többé-kevésbé sikerült is neki.

Szóba került politika, Gregor Bernadett és az édesapja kapcsolata, ahogyan a színésznő képességei is.

Gregor Bernadett: beláttam, semmihez sem értek

“Azzal kapcsolatban mi a benyomása, a visszajelzése, tapasztalata, elég jó színésznő?” – kérdezte meg vacsora közben Friderikusz Sándor.

“Na látja, ezzel kapcsolatban nem kaptam negatív visszajelzést, engem aztán tényleg bedobtak ott  a mély vízbe, rögtön főszerepekkel kezdtem” – felelte Gregor Bernadett, aki nem tudta, hova megy, miután kirúgták az Új Színházból.

Gregor Bernadett: beláttam, semmihez sem értek

“Bár nem vagyok egy közösségi ember, de egy színházi társulathoz szeretek tartozni. akkor nem hívtak más színháztól, attól féltem, hogy itt van a két gyerek, egyedül vagyok családfenntartó, miből fogom finanszírozni. Ébredtem hajnali négykor olyan szívdobogással, hogy úristen, hogyan oldom meg.”

Nagyjából három héten keresztül fél négytől néhány órát azzal töltött Gregor Bernadett, hogy az interneten álláshirdetéseket nézegetett, nem színészként, hanem hogy általában mit csinálhatna.

“Beláttam, hogy semmihez nem értek” – summázta Gregor Bernadett az érzéseit. 

Gregor Bernadett: beláttam, semmihez sem értek

A színésznő azt is elmondta az Összezárva Friderikusz műsorában, hogy ő a pályája elején nagyon elkényeztetett színésznő volt, és ezért hálás a sorsnak.

De nem csak erről beszélt Gregor Bernadett, hanem a szerelméről, korábbi kapcsolatairól is. Ha érdekel, a huszadik perctől megnézheted ezt is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top