Sztárok

Dombóvári István egy kislány miatt őrjöngött

A Gyertek át szombat este sztárja, Dombóvári István hatalmas patáliát csapott a műsorban. Annyira kiakadt, hogy felállt és kiment a stúdióból.

Talán még nem is láthatták olyan heves érzelmekben kitörni a sokat leadott Dombóvári Istvánt a nézők, mint ahogy majd a Gyertek át szombat estében! Ő sem sejtette, hogy a Kicsi Picassók nevű játéknak ezúttal ő esik áldozatául. Az elkövető a mindössze hétéves Noémi. 

Dombovári István egy kislány miatt őrjöngött

A kislány rajzán szereplő figurát a két “párbajozó” – vagyis Molnár Andi és Kiss Ramóna – először Tóth Verának, majd Lang Györgyinek tippelte. Ám mindkettőjük célt tévesztett. Ekkor érkezett a mentőöv a mindenkit szivató műsorvezetőtől, Sebestyén Balázstól. “Ő is Fábry köpenyéből bújt elő” – hangzott a segítség, amire Molnár Andi azonnal felkiáltott: Dombi! 

Dombovári István egy kislány miatt őrjöngött

Dombovári István legutóbb, amikor mellett taperolhatott, sem reagált ilyen hevesen, mint most. “Gyerekek, ha ez én vagyok, megyek a pi..ába!” – pattant fel helyéről a stand upos, akit Balázs viccesen visszaparancsolt a helyére, ám ez nem tartott sokáig. “Nekem is van gyerekem, ne bántsuk meg őket. Elmondtam, hogy Noémi hétéves, ne vegyük magunkra!” – nyugtatta a kedélyeket Balázs, ám mivel a rajz valóban Dombóvári Istvánt ábrázolta, a Hungary’s Got Talent műsorvezetője azonnal felpattant sértettségében, amint fény derült az igazságra. “Kész, kasza!” – mondta otthagyva a játék színterét. Hogy mindezek után hogyan folytatódott a game-show kiderül a ma esti adásban.

Dombovári István egy kislány miatt őrjöngött
Dombovári István egy kislány miatt őrjöngött

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top