Sztárok

Gyertek át szombat este: Molnár Andi elfelejtett táncolni

Molnár Andi és csapattársai különleges feladatot kapnak, de a táncosnőnek problémája akad a többiek tánclépésével.

A Gyertek át szombat este játékosainak az egyik feladatban ezúttal a tánctudásukat is bizonyítaniuk kell. Ez a táncolnék veled nevet viselő feladat, ahol a csapattársak adott zenére ropnak, egy stílust bemutatva, míg kanapén maradt társuk, fülhallgatóval a fején megpróbálja ez alapján kitalálni a tánc stílusát. Ám mivel az egyik csapat oszlopos tagja Molnár Andi, ezért úgy dönt, nem lenne fair, ha ő állna be társaival együtt táncolni.

Gyertek át szombat este: Molnár Andi elfelejtett táncolni

“Legyen úgy, hogy a Rami ne reklamáljon, hogy én ülve maradok, és akkor így kiegyenlített a verseny. Maradok én!” – mondta Andi, mire Balázs vissza is kérdezett. “Tehát abban bízol, hogy a többiek táncolnak úgy, hogy fel is ismered?”. “Egyáltalán nem bízom benne” – mondta Molnár Andi, akinek félelme bár alaptalannak bizonyult, azért rendesen kiverte nála a biztosítékot Lali, a testvére, Gergő és Harsányi Levente egy-egy táncstílus bemutatója.

Gyertek át szombat este: Molnár Andi elfelejtett táncolni

“Jézus Máriám, Jézus Máriám!” – hajtogatta Molnár Andi a fiúk tánclépéseit látva, döbbenete pedig később is csak fokozódott. “Nagyon ügyesek vagytok, bár, hát nem így kell táncolni a tangót! Neeee, a csárdást nem így kell táncolni! Így senki nem táncol, Jézus Máriám!” – kiáltotta Molnár Andi teljes erőből. Hogy végül hány pontot táncolt össze a rongylábú csapat, kiderül szombaton.

Gyertek át szombat este: Molnár Andi elfelejtett táncolni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top