Sztárok

Máté Kriszta: nem akartuk, hogy Lilu érzelmei kerüljenek a középpontba

Napokon belül startol az RTL Klub új műsora, a Keresem a családom. Az érzelmekben gazdag műsorban csak egy ember könnyeit nem, csupán meghatottságát láthatjuk, mégpedig a műsorvezető Liluét.

Mindez pedig egyáltalán nem jelenti azt, hogy Lilut a műsor ne érintette volna meg, sőt! Egyszerűen csak arról van szó, hogy – noha Lilu is többször megkönnyezte a történteket – a műsor készítői inkább a civil főszereplőkre helyzeték a hangsúlyt. 

Máté Kriszta: ezért nem látjuk Lilut sírni a Keresem a családomban

“Nem akartuk, hogy Lilu érzelmei kerüljenek a középpontba. A családtagok keresésén és ha összejön, a nagy találkozáson van a hangsúly, ezt a folyamatot pedig minden esetben láthatják majd a nézők. Ezért nem látjuk Lilut sírni az adásban” – mondta el nekünk Máté Kriszta, a Keresem a családom producere.

Máté Kriszta: ezért nem látjuk Lilut sírni a Keresem a családomban

Hadas Kriszta pedig hozzátette, hogy ezzel akarnak teret engedni a műsor igazi főszereplőinek, azoknak, akik hozzájuk fordultak segítségért.

“Nem minden történet végződik nagy, boldog találkozással, de mindegyikben lesz egyfajta feloldozás, a múlt lezárása” – folytatta Máté Kriszta, majd hozzátette, hogy a Keresem a családom készítése közben egyetlen szempontot tartottak szem előtt: “Igyekeztünk a lehető legtisztességesebbek lenni, mert ezek az emberek nem egy tévéműsorba jelentkeztek, hanem elkeseredettségükben fordultak hozzánk.”

Máté Kriszta: ezért nem látjuk Lilut sírni a Keresem a családomban

 

Minden adásban két történetet láthatunk majd keddenként, ez 28 forgatási helyszínt jelent, ahová az esetek többségében többször is vissza kellett menni.

“Az elmúlt hat hónapunk ezzel telt, és a stábban mindenki a magáénak érezte a történeteket” – mondta Hadas Kriszta. A Keresem a családom forgatása érthető módon mindenkiben mély nyomot hagyott, ahogy mondták, sokszor még utána is órákig csak erről beszéltek.

Máté Kriszta: ezért nem látjuk Lilut sírni a Keresem a családomban

“Néha esténként erre kelek, mert ez zakatol a fejemben. Engem megváltoztatott a műsor, sokkal hálásabb vagyok a családomért, hogy hozzájuk megyek haza, hogy támogatnak” – mesélte a műsorvezető, aki az elmúlt 30 napból 27 napot forgatott, ezért volt olyan sokat távol a fiától is az utóbbi hónapokban.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top