Sztárok

Stohl András: “Nem tudok parancsolni a farkamnak”

Nőfaló és nőfüggő karakteréről vallott Stohl András, akinek legújabb tévésorozata hamarosan startol az RTL Klub képernyőjén.

Az RTL Klub olyan témát feszeget a Válótársak című minisorozattal, ami sokak szerint meghökkentő, tanulságos, mindezek mellett pedig rendkívül mulatságos lesz. A sorozat egyik főszereplője Stohl András, aki összetett karakteréről mesélt az NLCafénak.

“Egy 40 év körüli embert alakítok, aki nagyon ápolt, az a fajta férfitípus, aki nagyon szereti a nőket, nagyon szeret flörtölni, hódítani, de ugyanakkor rendkívüli módon szereti és ragaszkodik is a feleségéhez és a családjához. Ebből is adódik a konfliktus, hogy egész egyszerűen a karakterem szerint nem tudok parancsolni a farkamnak.”

Sothl András: nem tudok parancsolni a farkamnak

Stohl András szerint megformálandó karaktere konkrét szenvedélybeteg, annyi különbséggel, hogy másért bolondul, mint az ilyen esetekben megszokott.

“Olyan, mint egy szenvedélybeteg. Nem alkoholista, nem szerencsejáték-függő, hanem nőfüggő lettem a karakterem szerint.”

Sothl András: nem tudok parancsolni a farkamnak

Stohl András azt is elmesélte, hogy a megformálandó figurát egészen összetett egyéniségként kezelte. Mint mondja, már ő is sokat megélt, ráadásul a környezete is segítségére volt abban, hogy ihletet merítsen.

“48 éves vagyok, nagyon sok minden történt az életemben, elég sok dolog van, ami stimmel az én életemben és a karakterében is. Közben pedig láttam mások családi életét is, olyan élményekből merítünk ilyenkor, amit már megtapasztaltunk, láttunk, átéltünk. Nyilván engem azért választottak erre a karakterre, mert én ehhez állok a legközelebb.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top