Sztárok

Titokban járt Budapesten Kate Winslet

A világ egyik legnagyobb filmsztárja, mégsem szállt el magától, és máig azt a munkát vállalja el, amelyiket testhez állónak gondol. Így került Kate Winslet Magyarországra is.

Az Aktív riportere beszélgetett Kate Winslettel a Steve Jobs című film kapcsán. A produkciót olyan nagyra tartják a kritikusok, hogy már most díjesőt jósolnak a brit színésznőnek, aki minden dicséretet nagyra értékel.

Ahogy elmondta, ez az utolsó filmje, amit a harmincas éveiben forgatott. “Szóval ezzel nyitok meg egy új évtizedet az életemben és nagyon szeretem.”

Titokban járt Budapesten Kate Winslet

Kate Winsletet a 40. születésnapjára a magyar riporter is meglepte egy kis ajándékkal, nevezetesen egy magyar nyelvű könyvvel, mert közismert, hogy a színésznő szeret idegen nyelveket tanulni. A meglepetés azonban nagyobb volt, amikor kiderült, hogy Kate Winsletnek nem új a magyar nyelv, sőt!

Titokban járt Budapesten Kate Winslet

“Ez a könyv csodálatos, micsoda rajzok! Erről jut eszembe, hogy dolgoztam Budapesten, amikor 19 éves voltam. Ez régen volt, mielőtt megjelentek volna az internetes fordító programok, vagy bármi más, még mobilom sem volt, mindenhová egy szótárral jártam. Emlékszem, mentem a postára, hogy vegyek levélpapírt, de akkoriban megtanultam egy kicsit magyarul, szerintem borzalmasan ment. Már semmire nem emlékszem belőle, de tudtam gyümölcsöt és zöldséget kérni a piacon.” 

Kate Winslet megállította az időt, sőt, ha lehet, még jobban néz ki, mint fiatalabb korában. Ezért szinte kizárt, hogy lenne olyan film, amiben ne ismernénk meg, de nem tudtuk felidézni, mit forgathatott Magyarországon. “Egy kis költségvetésű filmet készítettem, amit nem láthattál, és senki más sem ezen a világon”  – magyarázta Kate Winslet.

A mostani filmjének bemutatóját viszont megnézheted a videóra kattintva, és láthatod, milyen most Kate Winslet olyan Titanicból ismert, sötét hajjal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top