Sztárok

15 év után így turbékol Julia Roberts és a férje

Az elmúlt hónapokban már unásig ismételték, hogy Julia Roberts házassága romokban hever. Hát most meg lehet nézni, mennyire igazak a pletykák.

Amikor ősszel ismét címlapra került Julia Roberts válása, a színésznő arra sem méltatta a pletykákat, hogy megcáfolja. Talán éppen azért, mert nem érezte szükségét. Igaz, azt, hogy a férjével közösen mentek mindenhova, vagy amikor Julia Roberts arról mesélt, mennyire odáig van Danny Moderért, sokan magyarázkodásnak vélték.

15 év után így turbékol Julia Roberts és a férje

Biztosan most is akadnak, akik azt mondják majd, hogy Julia Roberts csak megjátssza a boldogságot, de akkor azt leszögezhetjük: ebben az esetben piszok jó színésznő. Mert így megjátszani egy csókot, az már valami.

http://taulukos.tumblr.com/post/132384131526/sparks-fly-in-julia-roberts-and-danny-moders

A kép akár 15 évvel ezelőtt is készülhettek volna, azután, hogy Julia Roberts és Danny Moder megismerkedtek a Mexikói című film forgatásán, pedig ez egy friss fotó. A házaspár a 11 éves fiuk meccsére érkezett egy parkba, ahol sokáig egymásba feledkezve beszélgettek és ölelkeztek.

15 év után így turbékol Julia Roberts és a férje

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top