nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Egy órát tölthetett a gyerekeivel Lagzi Lajcsi

Egy órát tölthetett a gyerekeivel Lagzi Lajcsi

A három gyerek szerdán látogathatta meg az előzetes letartóztatásban lévő Lagzi Lajcsit a székesfehérvári börtönben. A találkozón egy pszichológus is részt vett.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 17 éves Boglárkát, a 15 éves Lajost és a 14 esztendős Istvánt egy pszichológus és egy őr is kísérte. Lagzi Lajcsi korábban nem szerette volna, hogy a gyerekei megviselt állapotban lássák, de amióta megtiltották nekik a telefonos kapcsolattartást, beletörődött, hogy nincs más lehetőség a számukra. A gyerekek is boldogok voltak, hogy találkozhattak az apjukkal. Az intézet is nagyon segítőkész volt, egy normális tárgyalóban, rá­csok nélkül tölthettek el egy teljes órát édesapjukkal. A találkozást a büntetés-végrehajtás részéről egy kirendelt pszichológus felügyelte, és egy felnőtt kísérő is velük ment, mivel az édesanyjuk, Lajcsi felesége, Boglárka nem látogathatja őt. Ezenkívül egy őr volt jelen még” – mondta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő személy.

A Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon