Sztárok

Egy órát tölthetett a gyerekeivel Lagzi Lajcsi

A három gyerek szerdán látogathatta meg az előzetes letartóztatásban lévő Lagzi Lajcsit a székesfehérvári börtönben. A találkozón egy pszichológus is részt vett.

A 17 éves Boglárkát, a 15 éves Lajost és a 14 esztendős Istvánt egy pszichológus és egy őr is kísérte. Lagzi Lajcsi korábban nem szerette volna, hogy a gyerekei megviselt állapotban lássák, de amióta megtiltották nekik a telefonos kapcsolattartást, beletörődött, hogy nincs más lehetőség a számukra. A gyerekek is boldogok voltak, hogy találkozhattak az apjukkal. Az intézet is nagyon segítőkész volt, egy normális tárgyalóban, rá­csok nélkül tölthettek el egy teljes órát édesapjukkal. A találkozást a büntetés-végrehajtás részéről egy kirendelt pszichológus felügyelte, és egy felnőtt kísérő is velük ment, mivel az édesanyjuk, Lajcsi felesége, Boglárka nem látogathatja őt. Ezenkívül egy őr volt jelen még” – mondta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő személy.

A Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top