Sztárok

Balesetet szenvedtek az Irigy Hónaljmirigy tagjai

A 7-es főúton az esti órákban a fellépésre tartó Irigy Hónaljmirigy tagjainak autója elé egyszer csak kivágott egy vaddisznó...

Sípos Tomi, Papp Feri, Uszkó Laci és Kabai Laci, illetve az egyik technikus kollégájuk ült az autóban. Szerencsére az ijedtségen, illetve a mintegy félmilliós káron kívül nem történt nagyobb baj, de végződhetett volna tragikusan is a baleset.

“Hihetetlenül gyorsan történt az egész. Éppen elhagytuk Zalakomárt, amikor a vad elénk ugrott. Csúnyán elvitte a kocsi bal elejét, majd nekicsapódott az oldalának is – emlékezett vissza az autót vezető Sipos Tomi. – Bár évente legalább nyolcvanezer kilométert autózunk, sokszor vezetek én, de abban, hogy nem lett személyi sérülés, semmi szerepe nem volt a rutinomnak. Inkább annak, hogy nem telibe találtuk el a vaddisznót, egy ekkora állatnak hajtva akár fel is borulhat a kocsi” – tette hozzá az énekes, aki azt is elmondta, hogy az eléjük ugró vad a csattanás után eltűnt, hiába keresték az úton, nem találták, valószínűleg ijedtében elfutott. Egyébként a fellépésre nem értek oda időben. Két helyre ment volna aznap este az Irigy Hónaljmirigy Zalakarosról két órát késtek, a Baranya megyei Palotabozsokon meghirdetett eseményt pedig az autó állapota miatt már nem merték vállalni. A kietlen utakon egy sérült kocsival életveszélyes lett volna közlekedni – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top