Sztárok

Harper Beckham magyar ruhájától elolvadsz

Elképesztően aranyos volt Harper Beckham a családi tökvásárláskor. Csak alaposabban szemügyre véve láttuk, hogy magyar ruhácskában parádézott.

Legidősebb bátyja, Brooklyn vigyázott a kis Harper Beckhamre, és a kislány ezt láthatóan nagyon élvezte. Ahogyan a mosolygós képeket néztük, először nem is vettük észre, milyen ruha van Beckhamék kislányán. 

Harper Beckham magyar ruhájától elolvadsz
http://uclafan0213.tumblr.com/post/132096461692/brooklyn-and-haper-beckham

A tökváráslás közben Victoria és David Beckham a halloweeni partihoz nyugodtan válogatott, miközben a fiúk vigyáztak egymásra. 

http://uclafan0213.tumblr.com/post/132088645327/beckhams

Harper Beckham ruhatára korábban is trendet indított el, ami nem meglepő, belegondolva, hogy édesanyja ma már abból él, hogy szeret öltözködni és öltöztetni.

http://uclafan0213.tumblr.com/post/132126567277/brooklyn-and-harper-beckham

Ezúttal persze azt is hozzátehetnénk, hogy nem Harper Beckham az első, aki magyar virágmintás ruhát visel. Korábban Suri Cruise kalocsai díszítésű ruháját többször is láthattuk Katie Holmes kislányán. De a galériánkra kattintva még mutatunk néhány sztárt, akik szeretik a magyar virágmintás holmikat: 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top