Sztárok

Főzéssel dobott le 11 kilót Gáspár Laci

A Sztárban sztár adott Gáspár Lacinak újabb löketet ahhoz, hogy fogyókúrázzon. A nagyján már túl van, az NLCafénak pedig elmesélte, hogy csinálta.

Gáspár Laci sosem titkolta, hogy a súlyával nincs igazán megelégedve. Hol lefogyott, hol többet szedett vissza, mint ami lement. A Sztárban sztár műsora és kislánya kedvéért azonban változtatott, és úgy tűnik, remekül bejön neki az új életmód.

“Már 11 kiló lement, de még hátravan körülbelül öt. Nem csinálok semmilyen csodamódszert ezekben már nem hiszek. 2006-2007-ben voltam olyan súlyú, amilyen újra lenni szeretnék, és azt meg is tartanám, ha sikerül. Az első kilók mindig hamar leolvadnak rólam, de sajnos most már két hete megállt, így azt hiszem, növelnem kell az edzéseim számát. A legnagyobb löket egyébként az volt, mikor megtudtam, hogy a Sztárban sztár műsora számít rám. Így könnyebb volt a fogyás, volt elég inspiráció.”

Hardwork! 🙂

Szerző: Gáspár Laci2015. október 22.

Gáspár Laci egyébként borzasztóan büszke legújabb hobbijára. Az elmúlt néhány hónapban ugyanis rákapott a főzésre, és már saját receptjei is vannak. A sport mellett így a konyhában is tüsténkedik.

“Névnapomra már Jamie Oliver könyvet is kaptam, de nagyon szeretem a saját szájízem szerint fűszerezni az ételt. A napokban készítettem töltött cukkinit, amit a gyerekeim egyenesen imádtak. Büszke vagyok erre, mert korábban, ha rám maradt ez a feladat, akkor kaját rendeltem, de a kislányom múltkor azt mondta, apa, elegem van, inkább te főzz bármit, csak te csináld! Elmentünk a boltba, vettünk tésztát, tejfölt és túrót, de hazafeje jövet kiejtettem a kezemből, így szaladhattam vissza. Hát ennyire ügyetlen voltam” – nevetett Laci. “Korábban azt sem tudtam, mi a fakanál és a merőkanál között a különbség, most pedig én készítek ebédet a gyerekeknek” mondta még Gáspár Laci, aki éppen lazacot készített elő a csemetéknek, amikor utolértük.

“Sportolok és megszerettem a diétás ételeket, sokkal jobb, ha én főzök, és tudom, hogy mit eszem. Imádom a halat, már a zöldséget is, és semmilyen szénhidrátot nem viszek be a szervezetembe. Így dobtam le a 11 kilót is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top