Sztárok

Izmos fenekéről posztolt fotót Aleska

Aleska Diamond elképesztő formában van – szerintünk mindig –, de ő most épp úgy érezte, hogy elképesztően szexi fotókkal kell visszaemlékezzen az elmúlt évekre. Mutatjuk!

Aleska szerencsére sosem rest megmutatni nekünk a legszexibb oldalát, ráadásul most olyan izmos feneket, hasat és dekoltázst villantott, nem is egyszer, amitől elképedtünk! A ma már színpadi színésznőként is ismert Aleska éppen két évvel ezelőtti posztját osztotta meg újra.

Nemrég épp arról mesélt Aleska az NLCafénak, hogy kevés ideje jutott alakja “karbantartására”, hiszen a színházi darab, amiben nagy szerepet kapott, rengeteg idejét elveszi. “Az elmúlt időben kicsit hanyagoltam az edzést, és bár ezt senki sem látja, csak én, egy kicsit meg is változott a fenekem formája. Tényleg nem szembetűnő, de én érzem a mozgás hiányát.”

Talán éppen ezért osztotta meg újra az elképesztő fotókat, de innen üzenjük Aleskának, hogy semmi ok az aggodalomra, remekül néz ki!

A Facebookom szerint ez történt pontosan 2 éve …. ????????????

Szerző: Aleska Sáfrány Emese2015. október 27.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top