Sztárok

Az ittas Samantha Foxot nem engedték fel a repülőre

A Wizz Air Londonból Vilniusba tartó járatára vásárolt jegyet Samantha Fox, azonban a meglehetősen részeg és kötekedő énekesnőt nem engedték fel a gépre.

Litvánia fővárosában, Vilniusban koncertezett a nyolcvanas évek sztármodellje és énekesnője, Samantha Fox. A Wizz Air London Luton reptérről Vilniusba tartó járatára azonban nem engedték fel, mert meglehetősen ittas állapotban akart a fedélzetre lépni. A 49 éves Samantha először azért kötött bele a légitársaság alkalmazottaiba, mert a poggyászáért 30 angol font (mintegy 13 ezer forint) pluszköltséget számítottak fel, majd a beszállásnál nem kapott elsőbbséget, mely után dühösen kijelentette: “Nekem nem kell sorba állnom ezekkel az emberekkel.”

Nem engedték fel a fapados gépre Samantha Foxot

A Wizz Air szóvivője megerősítette az esetet, állítása szerint utasuk ittas állapota miatt félő volt, hogy repülés közben rosszul lesz, ezért nem engedték fel a gépre. Egy Twitteren közzétett üzenet szerint a díva felháborító viselkedése miatt késett a gép.

Samantha Fox képviselője ugyanakkor cáfolta, hogy az énekesnő ittas lett volna, és a gép sem miatta késett. Sam kifizette a 30 font poggyászköltséget, és csupán annyit kifogásolt, hogy nem kapott elsőbbségi beszállási lehetőséget.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top