Sztárok

Király Viktor és Radics Gigi első közös képe New Yorkból

Nem hittünk a szemünknek, amikor megláttuk, hogy Király Viktor és Radics Gigi közös szelfit posztoltak New Yorkból.

Elképesztően jól nézett ki mindkét énekes a közös képen, többen meg is jegyezték, milyen szép pár lenne Király Viktor és Radics Gigi. Mielőtt azonban már látnánk őket az oltár előtt, gyorsan tegyük hozzá, hogy állítólag mindez csak a véletlennek köszönhető.

“Na kivel futottam össze? köszönöm szépen az idegenvezetés!!!” – írta Radics Gigi a közös képükhöz, amelyen ráadásul úgy néztek ki, mintha összeöltöztek volna Király Viktorral.

Na kivel futottam össze? ????✌????️köszönöm szépen az idegenvezetést!!! ???????? #kiralyviktor

Szerző: Radics Gigi (hivatalos)2015. október 25.

Bár a megfogalmazás arra utal, hogy Radics Gigi csak belebotlott Király Viktorba a nagy New Yorkban, de azért lássuk be, ennek kicsi az esélye, ahogyan azt sok rajongó meg is jegyezte. Talán ezért is találgatnak sokan, vajon van-e még más titkolni valója is a párnak. Mindezt Király Viktor maga tette tisztába:

“Nem, Gigi nem miattam, hanem a Havasi koncert miatt van itt. Egyáltalán nem járunk és semmi sincs köztünk. Barátok vagyunk.” – nyilatkozta az NLCafénak.

Király Viktort és Radics Gigit korábban már próbálták összeboronálni, mert már volt közös fellépésük, sőt adtak már elő szerelmes dalt is a színpadon, és most a Játékkészítőkben is mindketten szerepelnek.

Nézd meg a korábbi közös fellépésüket:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top