Sztárok

Bentlakásos rehabon Rékasi Károly

Továbbra is kórházba kell maradnia Rékasi Károlynak, hogy teljes legyen a felépülés. Azért egy rendezvényre már kiengedték a mankóval közlekedő színészt.

A Honvédkórház rehabilitációs osztályán kezelik tovább Rékasi Károlyt, aki még mindig nem épült fel teljesen a balesetéből – írja a Blikk. Rékasi – akinek lánya szerepelt a Hungary’s Got Talent versenyben – egyelőre két mankóval tud közlekedni. “Szépen haladok előre, a múlt héten kaptam újabb tíz kiló kedvezményt, amivel tovább terhelhetem a sérült lábamat” – mondta Rékasi egy kertészeti cég bemutatóján a lapnak. Erre kivételesen, engedéllyel engedték ki az orvosai. “Nagyon odafigyelnek rám, egy speciális járófelületen mérik ki, hogy a mankóval mit kell éreznem, mennyire terhelhetem a jobb oldalamat. Napi több órát töltök tornával, edzéssel.”

És hogy meddig kell még Rékasinak a kórházban maradnia? “A főorvosnő nagyon egyszerűen fogalmazott: majd akkor hagyhatom el az intézetet, ha már mindkét mankó nélkül, emberhez méltó tempóban tudok közlekedni. Jó lenne, ha ez rajtam múlna, de ez függ attól is, milyen gyors a csontképződés, illetve hogy mikor épülnek vissza az izmok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top