Sztárok

Rékasiék lánya a Hungary’s Got Talentben

Rékasi Eszter egy énekes produkcióval állt színpadra a Hungary's Got Talentben. Édesanyja, Détár Enikő is elkísérte a válogatásra.

A 26 éves Rékasi Esztert, vagy ahogy a családban szólítják, Gigit a kíváncsiság, önnönmaga határainak feszegetése hajtotta, hogy szombat este kipróbálja magát az RTL Klub műsorában, a Hungary’s Got Talentben – írja a Blikk.

Igazán komolyan soha nem foglalkoztam énekléssel, korábban jártam zeneiskolába, rajzoltam, illetve zongoráztam. Legtöbbet a tánccal foglalkoztam, most ide valahogy mégis egy énekes produkcióval keveredtem. (…). Az, hogy mégis itt vagyok, egy olthatatlan kíváncsiságnak a következménye és a határaimnak a feszegetése” – mondta el a műsorban Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, akinek “civil” szakmája is van.

Gigi szándékát, hogy önállóan érvényesüljön, a szülei is tiszteletben tartják. Détár Enikő, bár elkísérte lányát a helyszínre, nem ment be vele a válogatásra.

Détár Enikőről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top