Sztárok

Könyvet írt Ambrus Attila

Novemberben jelenik meg az egykori Viszkis rabló, Ambrus Attila első regénye.

Írásra adta a fejét a nemrég nősült Ambrus Attila, várhatóan november 20-ától már olvashatjuk is első regényét, amely korántsem egy önéletrajzi könyv. Kiadója szerint az egykori Viszkis rabló könyvében a valóság és fantázia keveredik benne megannyi izgalommal, akcióval, váratlan fordulattal. Az általa kreált főszereplő talán kevésbé lesz szimpatikus, mint a Viszkis a valóságban, de hatással lesz ránk, az egészen bizonyos – állítja a kiadó.

Lássuk a regény rövid tartalmát:

A nyers, szókimondó stílusban megírt cselekményben megelevenednek bankrablások, a császári élethez tartozó hódítások, a szegény, kilátástalan gyerekkor emlékei, valamint börtönben átélt, kitörölhetetlen napok. A főhős valóságos haramiává válik, mert újra rabol, sőt gyilkol is, miközben szerelemre és talán normális életre vágyik. A Viszkis rabló visszatér, de most nem elégszik meg a kisebb zsákmánnyal. A Magyar Nemzeti Bank páncélautóját veszi célba: megtervezi, előkészíti és csatlósaival bele is vág az évtized balhéjába.”

Könyvet írt Ambrus Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top