Sztárok

Lagzi Lajcsi a börtönben karácsonyozik

Lagzi Lajcsi és társa további három hónap előzetesben marad.

Így már szinte biztos, hogy Lagzi Lajcsi és társa, Cs. Csaba a rácsok mögött tölti majd az ünnepeket. “A Budaörsi Járásbíróság G.L. és társa gyanúsítottak előzetes letartóztatását a mai napon hozott végzésével meghosszabbította. A végzés nem jogerős” – közölte a Budapest Környéki Törvényszék a Velvet.hu információját megerősítve.

“Az a helyzet, hogy én is csak az újságokból és az internetről tájékozódom elsőként a testvérem ügyéről – kezdte az NLCafénak Galambos István, Lagzi Lajcsi testvére. Tőlem megtagadták a kapcsolattartási lehetőséget, az ügyvéd úr szerint azért, mert tanúnak akartak beidézni, de ez egyelőre még nem történt meg. Borzasztóan bánt, hogy újra megalázzák a bátyámat, de bízunk abban, hogy két hét múlva a független bíróság újratárgyalja a dolgot és nem kell az ünnepeket is távolt töltse a családtól” 

Lagzi Lajcsiról korábban már kiderült, hogy gyermekei egyelőre nem látogatják, mert feleségével úgy döntöttek, nem teszik ki a kicsiket annak, hogy ilyen helyzetben lássák édesapjukat. 

Lagzi Lajcsi a börtönben karácsonyozik

“Ügyfelem számára az ügyészség csak kiskorú gyermekei látogatását engedélyezte. Bár a székesfehérvári intézet beszélőhelyisége kulturált, egyelőre a szülők mégis úgy döntöttek, nem szeretnék a gyerekeiket kitenni annak a lelki traumának, hogy édesapjukat ebben a megalázó helyzetben lássák” – mondta a Blikknek korábban Lagzi Lajcsi ügyvédje.

Ha azonban Lagzi Lajcsinak még három hónapot rács mögött kell maradnia, minden bizonnyal egyedül tölti majd a szentestét is. 

Lagzi Lajcsi a börtönben karácsonyozik

Mint ismert, Lagzi Lajcsit szeptember 22-én vették őrizetbe csalás gyanúja miatt, miután a zenész Mocsa melletti birtokán, Boldogasszonypusztán a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, valamint a szintén hozzá köthető tatai Boglárka Lakóparkban korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak. Lagzi Lajcsi feleségét, Boglárkát tíz nap után a bíróság szabadlábra helyezte bűncselekmény megalapozott gyanújának hiányában.

Lagzi Lajcsi a börtönben karácsonyozik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top