Sztárok

Friss: Király Viktor továbbjutott a Voice-ban

Egyre-egyre csak közeledik az a világhírnév, sőt szélsebesen száguld Király Viktor felé, aki megint hatalmasat énekelt az amerikai Voice-ban! Állva tapsolt a zsűri.

Az amerikai The Voice című műsorban a tegnap esti (nálunk ma hajnali) volt a harmadik párbaj forduló, amiben Király Viktor és csapattársa, Cassandra Robertson csapott össze. Mindketten Adam Levine versenyzői, aki konkrétan megszólalni sem bírt egy darabig a produkció után. Ahogy a többi zsűritag is csak elismerő bólogatás után jutott szóhoz.

De, hogy egy kicsit húzzam az időt, mielőtt megmutatom a videót Viktor szerepléséről, nézzük, mi történt az adásban! A rajongók, szurkolók, körmüket rágók kedvéért ugye sosem lehet egyből a közepébe vágni és a dalokkal kezdeni… Először mindig a kisfilmek jönnek, ahogy most is! #tűkönültem

Friss: Király Viktor bejutott a Voice élő showjába

“Mindketten tökéletes soul zenészek” – mondta Adam Levine Király Viktor és Cassandra kisfilmjében. Ahogy azt Király Viktor elmondta, régóta ismeri, és nagyon szereti a Nobody Knows című dalt, ráadásul Adam szerint tökéletes párost alkottak Cassandrával. “Amikor ők ketten énekelnek, egyszerűen él minden, érzed a dalt”

Friss: Király Viktor bejutott a Voice élő showjába

“Olyan, mintha Viktornak konkrét történet lenne az éneke, a hangja mögött, tökéletes és fantasztikusan énekelnek együtt Cassandrával” – erősítette meg Adamet segítője, John Fogerty, akinek először nem tettszett Király Viktor néhány hajlítása. John szerint túl rockos lett, az amúgy érzelmes daluk. Miután kiköszörülték a csorbát, már mindent rendben találtak a mentorok, Adam Levine pedig arra kérte Király Viktort, ne tartsa vissza magát, találja meg a középutat a dal és a párbaj között, mert túlzottan engedékeny. Cassandrát pedig éppen arra kérte, hogy ne próbálja túlénekelni a dalt.

Friss: Király Viktor bejutott a Voice élő showjába

“A családomért, a Magyarországon értem izgulókért és magamért csinálom”zárta Király Viktor mondata a kisfilmjüket, amiben elmesélte azt is, hogy mikor 16 éves volt, az egész család Magyarországra költözött édesanyjuk betegsége miatt.

 

A zsűri ha megtehette volna, minden bizonnyal két hátast dobott volna Király Viktor és Cassandra produkciójától. E helyett azonban “csak” az egekig magasztalták őket.

Blake Sheldon fejtette ki először a véleményét. “Azt hiszem, az egész műsor alatt ez volt a legjobb duett, amit hallottam. Viktor tökéletesen megtalálta azt, ahogy küzdeni kell, és ahogy teret kell engedni a másiknak. Egyszerűen sokkolt, annyira jók voltatok.” Blake Király Viktort vitte volna tovább, ha az ő csapatában énekel.

Pharrell Williams szintén megdicsérte az énekeseket, Király Viktor remek képességeit és hangját ki is emelte, de inkább Cassandra felé hajlott volna, ahogy Gwen Stefanie is.

Friss: Király Viktor bejutott a Voice élő showjába

Itt jegyeznénk meg, hogy a legnagyobb mázli, hogy Király Viktor Adam Levine-t választotta mentornak, mert ő bizony csak a “kötelező” gondolkodási időt használta ki, mielőtt kimondta Király Viktor nevét.

“Gyönyörű volt a dal, gyönyörű vagy Cassandra… és te is Viktor” – mire felnevetett az egész stúdió. Király Viktort ugyanis Blake korábban a “nagy hajával” ugratta, úgy tűnik, azóta is van a csapattal egy ilyen vicces csipkelődés, ami remekül oldotta a feszültséget. “Ne haragudj, Cassandra, de Viktort választom” – mondta Adam, akinek szavai hallatán Király Viktor ikertestvére, Ben és barátaik sikítottak az örömtől, ahogy én is! #leakalappal

Király Viktor előző dala, amire négy igen szavazatot kapott és bekerült a versenybe, már több mint kétmillió megtekintésnél tart a Youtube-on!

Friss: Király Viktor bejutott a Voice élő showjába

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top