Sztárok

Pikáns képek: tényleg összejött Ben Affleck és Jennifer Lopez

A Radar Online pikáns képeket közölt, amelyek szerint bizony Jennifer Lopez és Ben Affleck újra összejött. Tudjuk, hogy ez az egész már olyan, mint egy szappanopera, de megpróbáljuk elmagyarázni.

Szóval Lopez és Affleck (még közös celebnevük is volt: Bennifer) 2002-ben jött össze. 18 hónapig voltak egy pár, románcuk alatt egy borzalmasan nyálas közös sláger, és egy még szörnyűbb film is készült. 2004-ben felbontották az eljegyzésüket. Ben Affleck feleségül vette Jennifer Garner színésznőt, míg Lopez hozzáment Marc Anthony énekeshez. Lopez négy éve jelentette be, hogy elhagyta a férjét, Ben házassága pedig 10 év után idén ment tönkre.

És itt érkezünk el a legújabb hírekhez. A Radar Online szerint Affleck és Lopez együtt töltötte az éjszakát, és erről felvétel is készült. “Elválaszthatatlanok voltak. Látszik, hogy mennyire szerelmesek. Exkluzív fotóink vannak a kibékülésről – olvasható az oldalon. – Nem tudták levenni a kezüket egymásról. Olyanok voltak, mint a friss szerelmesek. A hancúrozás a pezsgőfürdőben kezdődött, majd bementek a házba.”

Ben és Jennifer képsorozatát itt nézhetitek meg.

Pikáns képek: tényleg összejött Ben Affleck és Jennifer Lopez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top