nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vilmos herceg: “Egy anyát eltemetni a legfájdalmasabb dolog”

Vilmos herceg: “Egy anyát eltemetni a legfájdalmasabb dolog”

Megható beszédet mondott Vilmos herceg annak a szervezetnek a gáláján, amelyet egykor Diana hercegnő karolt fel.
V.V.V.
f Ajánlom

Vilmos herceg elérzékenyülten beszélt a Banqueting Hall rendezvényén, ahol a gyászoló családok számára létrehozott egyesület adott vacsorát. A Child Bereavement egykor Diana hercegnő segítségével indult el, és most Vilmos herceg a támogatója.

“Amit az édesanyám akkor felismert, és amit most már én is tudok, hogy a gyász a legfájdalmasabb élmény, amelyet egy szülő vagy gyerek átélhet” – mondta Vilmos herceg megindultan a szervezet 21. évfordulóján tartott beszédében.

Vilmos herceg:

A szervezet alapítója, Julia Samuel egyike volt Diana hercegnő legjobb barátainak, és ő Vilmos herceg fiának, a kis György hercegnek a keresztanyja.

“21 évvel ezelőtt az édesanyám elindította ezt a szervezetet, 15 évvel később  pedig felkértek engem támogatónak, hogy folytassam, amit az édesanyám elkezdett. Mindez a szívügyemmé vált.”

Vilmos herceg:

Vilmos herceg hozzátette, hogy hatalmas eredményeket tudhat magáénak a szervezet. “Érezhető a pozitív hatás, amelyet a gyászolók segítésével ért el ez az összefogás. Amikor a barátok tehetetlenek, itt idegenek segítik át a gyászolókat a legnehezebb időszakon.”

Mindezt ő maga is megköszönte mindenkinek. “Két kisgyerek apjaként még inkább értékelem, amit a szervezet a gyászoló gyerekekért tesz.”

A videóra kattintva megnézhető Vilmos herceg teljes beszéde:

Megosztás Facebookon