Sztárok

Négy valóságshow-szereplő is érintett Répás Lajos prostiügyében

A TV2 és az RTL Klub korábbi valóságshow-szereplői is érintettek Répás Lajos prostiügyében. Legalábbis ezt állítja a Bors egyik olvasója.

A Bors számolt be arról, hogy újabb tárgyalást tartottak Répás Lajos prostiügyében, és tíz lányt is beidézett a bíróság tanúként. “Köztük volt az a hölgy is, aki nem is olyan rég még VV-szereplőként vált országosan ismertté” – írja a lap.

Viszont sem ő, sem más hasonló lány nem érkezett meg a bíróságra. “Persze hogy nem jönnek, mert megalázó nekik ez az egész. Az események óta eltelt négy-öt év, sok lánynak lehet, hogy már családja, gyereke van, és rég felhagyott az efféle munkákkal, normális életet él. Ők nem prostituáltak, amit tettek, az ő döntésük volt, és mindezt diszkréten intézték” – állította Répás.

A rendőrségen azonban korábban vallomást tett már két lány, azt mondták, saját maguk jelentkeztek be Répásnál hosztesz- és eszkortmunkára, ő pedig már a következő héttől biztosított munkát. SMS-ben vagy telefonon tudatta velük, hol, mikor és persze milyen tarifával kell dolgozniuk.

A Bors ugyanakkor úgy tudja, hogy egy szegedi szexorgián négy valóságshow-sztár is megfordult. A lap szerint három RTL-es és egy TV2-s híresség szórakoztatta a vendégeket. “Három valóvilágos és a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának egy szereplője volt lent Szegeden. Medencés parti volt egy ismert hotelben. Az egyik lány ismerősöm, ő a rendőröknek azt mesélte el, hogy a medencés bulin a férfiak kedvükre inthették magukhoz őket az est folyamán” – mondta egy névtelen informátor a lapnak.

Négy valóságshow szereplő is érintett Répás Lajos prostiügyében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top