Sztárok

Oláh Ibolya: “Meleg vagyok. Nem félek kimondani”

Először mesélt Oláh Ibolya arról az időszakról, amikor a nyilvánosság megtudta, hogy leszbikus. A Megasztár egykori versenyzője azt is megosztotta Friderikusz Sándorral, hogy hogyan fogadta a hírt élete szerelme, Pisti.

“Pistinek elmondtam, de nem hiszem, hogy meghallotta. Összetört. Ivott. Pedig olyan jó munkája volt…” – mondta az Összezárva Friderikusszal műsorban Oláh Ibolya, aki arra az időszakra emlékezett vissza, amikor elmesélte környezetének, hogy leszbikus.

“Bemondták a fél hetes Híradóban, hogy Oláh Ibolya meleg. Sokan nem is akarták elhinni. Azt mondják, az a normális, ha egy fiú meg egy lány van együtt. De mi van, ha nekem az a természetes, ami jelenleg van?” – tette fel a kérdést Fridinek.

Oláh Ibolya korábban így nyilatkozott a Blikknek: “Meleg vagyok. Nem félek kimondani, bár lehet, hogy van még olyan ember az országban, aki nem tud erről. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, nem szeretnék megfelelni senkinek sem. Önálló gondolataim vannak, és nem állok be a sorba.”

Oláh Ibolya:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top